このページの本文へ移動

ここから本文

トピックパス
トップページ > 組織から探す > 国際課 > access・1104_language

平成26年 (2014年) 9月 17日

国際課

ACCESS  April - May 2011

A Bimonthly Newsletter for International Residents of Yamaguchi Prefecture


top feature1 feature2 language sister-cities Q&A recipe

Language


In the Kitchen


Kitchen - 台所

Sink - シンク

Microwave - 電子レンジ

Refrigerator - 冷蔵庫

Freezer - 冷凍庫

Cupboard - 食器棚

Apron - エプロン

Rag - ふきん

Cutting board - まな板

Cutting knife - 包丁

Measuring cup - 計量カップ

Frying pan - フライパン

Pot - 鍋

Pressure cooker - 圧力鍋

Lid - 蓋

Rice cooker - 炊飯器

Blender - ミキサー

Ladle - お玉

Spatula - へら

Bowl - ボウル

Plate - お皿

Toothpick - つまようじ

Whisk - 泡だて器

Seasoning - 調味料

Cookbook - 料理本

Ingredients - 材料

Stir - 混ぜる

Stir fry - 炒める、炒め物

Boil - 茹でる

Steam - 蒸す

Fry - 揚げる

Bake - 焼く

Broil - 焼く

Simmer - 煮る



お問い合わせ先

地域振興部

閉じる