このページの本文へ移動

ここから本文

トピックパス
トップページ > 組織から探す > 国際課 > access・1108_language

平成23年 (2011年) 8月 30日

国際課

ACCESS  August - September 2011

A Bimonthly Newsletter for International Residents of Yamaguchi Prefecture


top feature1 feature2 language sister-cities Q&A recipe

Language


Food Labeling


Day of packaging - 加工年月日

Price per 100 grams - 100g当たり(円)

Net weight - 内容量

Price - 値段/価格

Product name - 品名

Ingredients - 原材料名

Date of manufacture - 製造年月日

Storage information - 保存方法

Warnings for storage - 保存上の注意

Method of preparation - 調理方法

Cooking instructions - 作り方

Expiration date - 賞味期限

Manufacturer - 製造者

Retailer - 販売者

Country of origin - 原産国名

Importer - 輸入業者

Distributor - 発売元

Breakdown of contents - 成分

4 person serving - 4人分

5 minutes - 5分

Calorie - カロリー

Fat content - 脂質

Vitamin - ビタミン

Protein - たんぱく質

Sugar content - 糖質

Salt content - 塩分

Iron - 鉄分

Fiber - 食物繊維

Artificial color - 合成着色料

Natural - 天然

No additives - 無添加

No agricultural chemicals - 無農薬栽培

Salt - 塩

Sugar - 砂糖

Low-fat - 低脂肪

Non-oil - ノンオイル

Vegetable oil - 植物油

Gelatin - ゼラチン

Broth/stock - だし



お問い合わせ先

地域振興部

閉じる